02 de gener, 2008

Tot esperant la jubilacióLa imatge us portarà a llegir l'informe sencer. Addicionalment podeu fullejar aquest altre sobre LATAM

El que no explica i potser cal reflexionar:

1. El deficit que de tan en tan clamen els polítics és si fa no fa el mateix que el forat impositiu del diner 'negre'.

2. Amb la pressió fiscal i el nivell de recaptació hi ha diners a dojo per fer i desfer. La economia encara és Euclidiana a risc que Einstein s'enfadi. Si no en queden... algu els roba.

3. El diner 'negre' beneficia a ... i perjudica a ...

4. Qui no te res, dificilment pot contribuir. Qui te en abundor, dificilment vol contribuir i s'escapoleix sempre.

5. Si la mesocràcia es el fonament del sistema i aquesta cada cop es més minsa i més espoliada ... qui pagarà les mises?

6. El treball realitza la persona però no cal que la enterri.

01 de gener, 2008

Primeres notes pel 2008
Ars longa, vita brevis

Des d'Erfoud ... feliç 2008 !


En tombar l'any,són nombrosos els intercanvis de missatges, desitjos i benhaurances.

Joia especial he sentit enguany en rebre aquest breu que titula la entrada.

El bon amic Carles Campuzano hi era i malgrat la distància ha pensat en nosaltres.Aprofito tan cordial anècdota per situar Erfoud / Arfoud [ أرفود ] en el planisferi i rememorar quatre dades bàsiques sobre el Marroc i sobre la vergonya del Sahara occidental.La fatxanderia oficial del 'Palacio de Santa Cruz' , te justa rèplica en la unanimitat que suscita a Catalunya i també al País Valencià el suport al poble saharaui.

Persones i families de tot criteri ideològic i possibilitats econòmiques, acullen any rera any infants i joves d'aquelles contrades. [proposeu 'acollida de nens saharauis' en el vostre cercador habitual]

A la meva ciutat es així malgrat el '
Governo siciliano di silenzio'

La epopeia de la reconquesta de 'Perejil' o el dialeg de civilitzacions sembla hores d'ara el millor que la flor i nata dels eggspañññols pot oferir als seus veins de la riba mediterrània.

I encara h ha qui dubta de les teories d'en Darwin ! Es ben clar que a Madrid encara hi ha alguns exemplars que la justifiquen.


--------------------------------------

Notes:

1. Podeu subscrire les news del MAEC a 'Subscripciones' . Ben segur descobrireu el concepte de 'diplomàcia bananera' . Es veu que un tal Miguel Angel Moratinos és l'actual artifex i mariscal en cap d'aquesta andròmina.

2. Dir per Carles I / V Augsburg
"Un hombre debe hablar cuatro idiomas: el francés, para la diplomacia; el italiano, para amar; el español, para pelear; y el alemán, para domesticar a los caballos"

3. En la resolució del reconeixement de la RSAD cal recordar que el ministre Moratinos llueix la distinció ' O
ficial de la Orden de Alaouite Ouissan' [exactament igual que Dwight Eisenhower ] Curt i ras, penseu en el judici de Nuremberg i imagineu tota la cort judicial constituida per oficials de la SS a major desesperació dels jueus i de la deesa Justicia.


..

30 de desembre, 2007

J'ai trouvé ces amis ...

Aquests son dies per retrobar vells amics.

Una sensació agradosa i lluentor als ulls, especialment en veure persones bones que exerceixen de bones persones.

Ells i llurs il.lusions i esperances fan curull el passar per la vida, car treballar i jeure dignifiquen la persona però no l'omplen a vessar.


Puix que són molts, només unes breus entrades :

  • En Gabriel Hermosilla
  • N' Argimir
  • En Jordi i M.
  • N'Eusebi
  • En Juanjo

... / ...

per damunt de tot mans netes i cor ample. [ Celui qui a un ami il a un trésor, et quen il a un bon ami il a toute la richesse du monde ...]

Per tots ells
-------------------------------------