01 de març, 2008

A tempo24 de febrer, 2008

Eleccions 2008 (I) .... tú tries.

Amb motiu de les properes eleccions de març em proposso diverses entrades sobre punts obviats en el marketing oficial dels aspitants.


Per començar, recupero un post del 27-10-2007.

I afageixo aquesta linia argumental:

Qui sufraga per cada partit el cost de la parafernàlia electoral ? i que espera a canvi?


------------------------------------------

Avui al capvespre, tornant de la feina, ens hem trobar amb un vell amic de fa molts anys.

Amb llicéncia del mestre Coromines apunto que la etimologia del seu nom es 'ben nat' o 'ben engendrat' i el mantinc en prudent anonimat.

Jove inquiet és avui un puntal de la Fundació per la Pau Es aquesta una prolífica institució on tenim part de la nostra consciència col.lectiva sobre els mals del món i els camins per esborrar-los.

Car fora llarg d'explicar, us adreço al full de publicacions i apunto una obvietat:

La munició que és fa servir arreu del planeta per matar i esbudellar surt d'algun lloc i es paga amb alguns cèntims.

Part important es el deialme d'impostos pagats a Madriz [amb 'Z' de pocavergonya].
Els dits impostos paguen funcionaris, festes i meuques a la Villa i Corte.
De les sobralles s'en fan almoïnes al tirans i titelles d'ultramar a fi que ens paguin els monopolis i demes filibusters campeons nacionals al abordatge de les 'colònies' i a manera de torna , paguen també, la magnífica metralla i munició fallera 'made in Spain'

Si per un 'dellonses' creus exagerat el paragraf, tot just arrivan a casa m'he trobat...
una delicatessen a Vilaweb

completada per aquest video.

Retornant a la Fundació per la Pau , trobem aquest breu en la mateixa línia. El dedico a José Maria Aznar Lòpez amb afecte.


En definitiva, tú que et consideres una persona adulta, equilibrada, madura i treballadora pel be comú , NO tens cap excusar per ignorar que:

  • Si diposites els teus estalvis a La Caixa, BBVA, Santander , Popular , Banc Sabadell , Caixa de Catalunya , ..... [LLista sencera] ets un carnisser promotor de matances, esquarteraments i mutilacions. Curt i ras.
  • Si pagues impostos a Madrid, engreixes la maquinaria de guerra i amb les vendes d'armes enriqueixes persones concretes amb noms i cognoms [sias tafaner i pregunta]
  • Si mires cap a unaltre costat i xiules, NO tens excusa . Afortunadament, si pots canviar els estalvis de lloc i si pots escollir governs 'nets' amb persones honrades


Actuar, és fer un petit pas endavant.....