03 de juny, 2008

S.O.S. Baltasar

Campanya de subscripció popular

'S.O.S. , save Baltasar'Posa un flotador en el teu espai. Ajuda'ns a salvar el Conseller Baltasar, amplifica el missatge,.


Envieu els vostres missatges de suport a :

Responsable Hble. Sr. Francesc Baltasar i Albesa

Càrrec Conseller


Adreça
Avinguda Diagonal, 523-525
Població
08029 Barcelona
Telèfon
93 444 50 00
Fax
93 419 75 47
Adreça electrònica
Horari de registre
De dilluns a dijous: 9 a 14 i de 15 a 17.30h. Divendres de 9 a 14h i obert a les tardes de 15 a 17.30 del 16 al 31 de cada mes.
Horari d'estiu (1 de juny a 30 de setembre): de dilluns a divendres de 8 a 15h.
Horari de matí: 5 de gener; 23 d'abril; 24 i 31 de desembre i vigília de festa local.

o be a la resta d'adreces


------------------------------------------------------------------------------------------------

Carta obertaHonorable Conseller Baltasar,


Socarrimat per la sequera, escaldat per la sangonera d'impostos creixents, esbudellat per una inflació desbocada, inundat però de joia i bonhomia pel fet de poder exercir de català, m'adreço a vostra Honorable senyoria.

Amb el darrer suor del meu front, ennuegat per l'aigua que la seva monumental incompetència li ha privat de preveure, poso a la vostra disposició un cèntim d'euro, guanyat honradament, a fi i efecte que vostè i tota la petulèa d'Honorables, el Molt Honorable i demés càrrecs, amics i llepes i trepes, no morin ofegats com rates de baixa estopa.

Tingui a be Honorable i verda eco socialista eminència de disposar de l'esmentat cèntim d'euro que molt gustosament li ofereixo (gratis total) a fi que s'abasteixi de flotador (altrament dit salvavides ) .

Tinc la ferma esperança que espoliats i baldats, prou catalans generosos d'esperit, s'avinguin a contribuir amb llur generosa amoïna a la salvació de tots vostès.

Encenc ciris a Santa Rita (patrona d'impossibles) tot pregant que sa Honorable persona i demés nobilísims càrrecs aprofitin el nostre present per marxar nedant fins Burkina Fasso (ja ens perdonarà la pobre gent d'allà).


Aprofito l'avinentesa per retre-os testimoniatge de la meva consideració més distingida.

.........juny 2008