12 de juliol, 2008

The big house, La casa gran, La grande maison


Avui sóc a la 'casa gran' i mentres abaix hom aprova estructures, organigrames i càrrecs, frueixo de remor silenciosa envoltat, tot badant sobre la darrera entrada d'en Raimon Obiols. "Notes de Brussel.les"

De fet tinc oberts també els espais d'en Miquel Iceta i del corrent Nou Cicle. Potser és el virus de la transversalitat que empeny a conèixer i reflexionar altres maneres d'apropar-se a la nostra realitat.

Hi ha paràgrafs sencers que són absolutament coincidents amb la nostra visió del món i del factor que la globalització suposa.

Galeusca i la adscripció a un grup d'àmbit europeu són pilars bàsics per existir en el món global.


Respecte al diari d'en Miquel, el contingut fluix, molt fluix i apunta a poc meditat. LLàstima !'La grande maison a ouvertes les portes de paire en paire' i moltes ànimes voluntarioses són cridades a aixoplugar-se sota la seva teulada.

Hi ha però dues necessitats paradoxals en el moment present:

1. Bastir un espai ample de trobada i coincidència de tots aquells que creuen en el pais i en la seva gent.

2. Eixamplar la base de persones que de la catalanitat en fan estol arreu dels diferents partits , adscripcions sociològiques, entitats i moviments.

Val a dir més patriotes en comú i més patriotes en cada casa i cada partit.

Parlem-neCDC... suma i seguit12:29

Dissabte al matí.

Sóm a la ponència 1 i el debat es presenta animat. L'objectiu és sumar i no restar, val a dir com s'explica que amb independència de la estació final de trajecte de cadascíu, tothom és benvingut.

Intervencions vives, voluntats i desitjos , neurones que treuen fum per trobar el punt de concòrdia portes endins i portes enfora.

En Quico Homs comença a suar la samarreta.

12:54

Ritme viu, esmena 266 i endavant, ja hi ha somriures. Transaccions 'in voce'. I en Bagué amb solemnitat va cantant els números.

Persones prenen la paraula posant seny i aclariment.

13:00

Esmena sobre nova immigració. El jovent possa seny.

13:10

Questió de 'semàntica'. I arrivem a la 303 camí del miler i escaig.

13:27

Arriba l'us social de la llengua, esmena 376. Interesants aportacions i respecte absolut per les persones.

13:57

Arribem al fons del dret a decidir. Unpaquet de gairebe 40 esmenes en la mateixa línia: ampliar la nostra linia ferroviària i posar-hi una magnífica estació final.11 de juliol, 2008

Xarxa social i món 2..0
El món 2.0.avança imparable.

Cada cop són més les persones anònimes, de carrer, que xarxa que xarxaràs , és connectent, parlen s'intercanvien idees, propostes, objectius.

Pel jovent és una realitat consubstancial en el seu procés de socialització i d'arribada al món adult. Hi ha una gerontocràcia caduca que ens deixà un món avui en retirada.

Mentrestant el mar cibernètic s'eixampla i les nostres animes llisquen davant d'un horitzó sense fi.

Sociopolítica 2.0

Algunes observacions d'en Saúl Gordillo:

-L'esnobisme perjudica el món blogaire.
-Els blogs han de seduir.
-Les aportacions han d'ésser de solvènci
a contrastada i substantives.
-Les netiquettes s'han de tenir presents.


I a continuació la xerrada d'en Marc Vidal
18.14 Comença el torn de paraules.

Hi ha persones de totes les edats i tots els perfils compartint.


El consell de la tribu Sioux

Avui divendres en el prat anomenat 'Palau de Congressos de Catalunya' es reuneix el consell de la tribu 'Sioux'.Anomenats per uns 'indis', 'aborigens' per altres i 'reminiscencia antropológica' per tercers, resulta sorprenent la tenacitat d' aquesta gent, uns d'origen, altres d'adopció, ... encaparrats en estimar la terra i la seva gent.

En un món global, globalitzat, sadollat, sodomitzat i esterilitzat aquesta colla de primats evolucionats defensa sense embuts, el respecte pels avantpassats, la riquesa de la diversitat, la solidaritat de les persones amb les persones, la feina ben feta i altres localismes i fites provincianes de dubtosa utilitat crematística.

Europeistes convençuts, prudents de mena, radicalment compromesos amb la 'feina ben feta' semblan ben a prop de constituir una 'lògia' , una 'ordre de cavalleria' impròpia d'un món obert, cosmopolita, urbà tan en boca dels eco -pijo-progrés del ciment i l'asfalt.

Com apuntaven dalt, els Sioux del Francolí, del Ter, de l'Ebre, però tambe de la Noguera, del Besós i del LLobregat, planten tenda i parada no gaire lluny del 'Club de Polo de Barcelona' i de les 'Facultats rojes' de les Universitats barcelonites.

Sens dubte serà apasionant seguir-ne els rituals i gaudir contemplan l'espectacle de la entronització dels cabdills.

Al carrer Nicaragua hi ha qui segueix amb paura els moviments Sioux. Potser és imparable ja el clam d'un poble que sommia en recuperar l'autoestima i la exigència ética.

Volem ser, sense embuts, el millor país del món...la millor gent del món.

Comencem sumant il.lusions.08 de juliol, 2008

xml ... what about it ?

Antilambdas o diples < >
El nombre de los signos <y >se llaman «antilambdas» o «diples» y tiene la forma de dos lambdas tendidas y enfrentadas por sus partes abiertas «< >».

Son un signo doble; es decir, de apertura y de cierre. Son el origen de las comillas latinas: «, ».

Son signo simple en matemáticas en cuyo caso «>» corresponde a 'mayor que' y «<» corresponde a 'menor que'. También son signo simple cuando en filología se utilizan en etimología o morfosintaxis, en cuyo caso «>» corresponde a 'pasa a (ser)' y «<» corresponde a 'procede de'.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------