19 de juliol, 2008

Breath ( Alè)
Dimarts al capvespre immersió en allò que 'anomena "Arte y ensayo" : la pel.licula 'Breath' del director Ki-Duk Kim (AKA Kiduck Kim) .

Una narració recomanable a cavall entre el Congrés de C.D.C. i el Congres del P.S.C. ,que ens fa reflexionar sobre la condició humana en una setmana amb interesants entrades sobre pensaments barroers i sentiments nobles.

Potser ha estat la meva particular ruta gastronòmica setmanal ( Rustic&Co , Ugarit , Tandoor, El patio Latino ) o poster el nou cicle vital que aviat eclosionarà.

Dilluns notificació de comiat profesional al despatx , dimarts als companys (Raul, Francisco, Diana, Antonio, Alex, Agustí .....), dijous als molts amics arreu de clients ( ... / ... ) i fora ( Nani, Laura, Thaïs,... I divendres, festa de comiat a Ca la Susi.

Ara pel davant seixanta dies per reorientar l'adscripció profesional els propers temps ( a pagés, de rocolliment interior, de boig tecnològic, d'urbanita executiu, com prohome públic, o be com ciutadà gris que viu de rendes ) .

A priori cap corriol, cap decisió, cap pensament llevat d'incrementar l'espai personal, l'espai convivencial, l'espai cívic.

El rellotge del temps marca inexorable el seu destí i jo si la vida és una piscina olímpica, sóc plenament conscient que ja he fet el viatge d'anada i ja he estrenat el camí de tornada.

Mentrestant gaudeixo de plaer dels sentits i frueixo l'alè de la vida.13 de juliol, 2008

Crònica de la fila 37 estant ...

Aquest cap de setmana, consell de la tribu Sioux , val a dir en llenguatge correcte Congrés de Convergència Democràtica de Catalunya.

Convidats blogaires d'arreu amb i sense carnet de la 'casa' el divendres per la tarda sessió especial per aquest col.lectiu.

Acompanyat d'un fet insòlit: hom és lliure de participar a la ponència IV 'Regenerció democràtica' , (amb carnet de soci o sense ). Sens dubte un pas valent cap a la democràcia 2.0.

La realita supera la ficció i aquest cap de setmana arreu del Palau de Congressos de Catalunya, els blogs i els twiters han tret fum a totes le sponències i a tots els espais de la trobada.

Informació en directe, segon a segon, de que és fa, qui diu, com va... amb el 'laisser faire' tàcit dels organitzadors.

Dissabte al vespre i mentrés els candidats a càrrecs unipersonals van fent les seves inervencions davant del plenari, els twiters s'ennueguen amb una torrentada de comentaris.

Jo mentrestant apropfito per llegir un excel.lent treball del servei d'estudis del BBVA sobre les perspectives sobre alimentació mundial.

Tanmateix una noticia de conflicte lingüistic a Flandes dins d'un poblet amb nucli való, l'eurobaròmetre a Luxembourg i la seva perspectiva pesimista , les accions d'en Sarkozy , ...

El món dins i fora de les parets de la Casa Gran, que en un exercici de transparència lliuraba ja entrada la nit , els resultats de les votacions i més enllà a les 02:57 a.m. rebien per correo electrònic el text refós de les ponències.