19 de gener, 2009

La corrupció ensucrada

Calma, no estem pensant en cap 3%. No cal que amagueu les vostres carteres.

La cosa és més exòtica, car la distància ens dona perspectiva i així podem veure la palla a l'ull aliè sense denunciar la fusta en el propi.


Foto Cristòfol BordesEl titular és servit per Caribeseek i diu exactament:Vaja, una declaració 'cínica' només superada per aquella extraordinaria del capità Louis Renault a Casablanca,

'Estic trasbalsat, trasbalsat en descobrir que és fa joc il·legal en aquest club' , mentre el crupier li fa a mans els guanys de la darrera ronda de joc.Rick: How can you close me up? On what grounds?
Renault: I'm shocked, shocked to find that there is gambling going on here!
Croupier: Your winnings, sir.
Renault: Oh, thank you very much.A la Guyana, terra en disputa, el sucre amb l'arroç, la bauxita i l'or fonamenta la economia i permet donar feina a unes 15.000 persones de les prop més de 765.000 que hi viuen.
"Indicios de corrupción y errores administrativos en la Corporación del Azúcar de Guyana (Guysuco, inglés) fueron aducidos por las autoridades para una remodelación del ente, principal proveedor de divisas del país, se conoció hoy.

Otra razón es la demanda oficial de que la industria revise sus métodos y aumente la producción, dijeron fuentes oficiales.

../...

Entre los fines de la nueva administración están reducir el coste de producción, mejorar los rendimientos, eliminar el despilfarro mecanizar las operaciones y aumentar las ventas
."Ai ! ai ! que ens farem mal.

Aquest somriure malèvol en recordar organismes autònoms, institucions, empreses públiques, observatoris i "tutti quanti"... és un somriure totalment infundat.


o no ?


Píndola celestial i casta, ben casta.
Publica un comentari a l'entrada