02 de gener, 2009

La rosa de foc

La 'Rosa de foc' fou l'¡apel.latiu amb que l'anarquisme és referí a Barcelona en aquella època de la Setmana Tràgica.Fotografia La Rosa de foc

Rosa de foc era doncs el lloc on l' Ordre Illuminati fou tornada a la vida per GABRIEL LÓPEZ DE ROJAS, impulsor d'aquest modern Fènix de la consciència interior.

Quina imatge pot resultar més escaient que la del laberint, per referir aquest corriol que mena des de la foscor i la ignorància, fins a la llum i el coneixement ?

Molts són arreu els fidels preveres del Comte de Saint Germain i creuades, les línies dels moviments i grups que proclamen voler un món millor.

Potser la cosa és força més simple i el que cal, senzillament, és mirar portes endins, actuar portes enfora.

Mirar de portes endins :

"Øjeblikket af ro hvor du kan udbygge din koncentration, fokus, kreativitet, balance, rense dit sind for dagligdagens støj, dæmpe stress, mindske blodtrykket og fremme bevidsthed og sind. Fremkalder velvære, styrker dit liv.
Vores hoved er hjem for vores identitet og intelligens. "

Actuar de portes enfora:

"Her følger den perfekte måde at brænde et par kalorier og af præges af kreative kræfter og der hentes jævnligt inspiration i metropoler som Miami, New York, London og øen Ibiza.
Aktion er klubben for de kræsne, for dem der nyder den eksklusive indretning, for dem der nyder god service –også i nattelivet.
Festen over dem alle, vil altid væres vores mål – og den kan du opleve hver aften!"


Un petit divertimento a propòsit de les inversemblants gestes del Comte de Saint Germain i de la vostra paciència com amable lector.

Publica un comentari a l'entrada