12 de febrer, 2009

Just un somriure

Capvespre fosc, plou a Machelen, plou a Meise, plou fins i tot a la banyera de casa de l'Honorable Conseller Baltasar, conegut arreu amb el malnom de "El noi de la sequera".


Abans, els seus avantpassats polítics, lluien malnoms com 'El noi del sucre' que si no originals, eren dolços al paladar i a la imaginació.

Recordem que tot va ésser que "El noi de la sequera" s'encomanes a la Mare de Deu de Montserrat i començar a ploure. Dies de plugim, dies a bots i barrals.

Plou a la casa del Conseller, plou a Catalunya, plou a tota Europa.Foto Carla Bordes

Hi ha un projecte secret del Visir Carod - Rovira en estat avançat: "Tornar a Terra Santa i desenterrar l'Arca de Noé"

No se sap ben be si per salvar dos animalons de cada espècie, per salvar els catalans de la seva terra inundada o per encabir-hi tots els estomacs agraïts i germans que viuen de la 'menjadora'

Recorda, però, estimat Carod que en anar mal dades, les rates són les primeres en saltar del vaixell. I un vaixell buit, és una nau 'fantasma'.

Recorda, però, estimat Baltasar que mai és prou tard per penedir-se de tots els mals fets. Sant Pau en caure del cavall s'il.luminà ja fa molts anys.


Per si de cas, amarat de tanta aigua i de tan progrés, em mantinc fidel al meu poble. Brut, dissortat, pobre però amb mes escales i cintes de carrer que cap altre lloc sota la capa del Sol.

Estimades filles meves, quan jo falti continueu pagant-ne el crèdit, que fora molt lleig deixar amb el cul enlaire un alcalde tan senyorívol i tan amant de la bona música.

A fi d'endolcir el tràngol , píndola 'sweet love'

Nota : Aquesta versió té modificat el nom de l'apòstol il.luminat que de matador de cristians esdevingué predicador major. Gràcies I.P. per la nota.
Publica un comentari a l'entrada