26 de febrer, 2009

La truja assecada

El semàfor ara és verd, i darrera s'allunya la bencinera i s'allunyen 36,04 euros. La veu càlida a la ràdió copsa la meva atenció: El govern de Letònia ha demanat al teatre de la Òpera, acomiadar un 11 % dels actors, figurants, cor...


Fa uns mesos varen aprimar el cos tècnic d'aquest alter ego del nostrat Liceu barcelonès.
Foto sfuen80

Avinguda de la Generalitat amunt sonen els primers compassos de ... el que no ha dit el locutor però que omple el cervell és l'imminent 'concurs de creditors' ( suspensió de pagaments' ) de l'Estat Letò.

Vaja, que no en tenen per pagar ni els proveïdors ni els mestres ni els policies ni els metges ni..... El 'concurs de creditors' és un miratge, un petit reces abans de la fallida total, de la hecatombe econòmica.

El director ha proposat agafar vacances indefinides (sense pagar ) o be que un bon gruix treballi a temps pacial i sou escapçat. Han suspés el muntatge de l'anell dels nibelungs i els violins ploren el drama, la tragèdia.
Semàfor vermell a prop d'una botiga coneguda. Si hi ha un letò amb dos dits de front, amagarà els seus 'quartos' be en metàl.lic be en un compte bancari norueg ( aquests tenen petroli i és salvaran de la crema d'aquestes 'Falles valencianes' de la economia terràquea.

Em recorda aquella truja a la que malgrat té un número finit de mamelles, cada cop li apropen més porquets, més garrins més mamadors, més vividors.

I a la truja li fan donar llet tot manllevant-li la menja, el són el repòs.

Els rendiments marginals són decreixents i la truja altre temps llustrossa esdevé més escanyolida i menys 'productiva'.

Com la font del drapet ... un dia ja no raja, ja no menja, ja s'ha assecat. I els garrins s'agarren a la mamella.


A Madrid ( i també ací ) hi ha generacions de mamellaires, de paràsits , sorpresos perquè la truja ja no raja.
Publica un comentari a l'entrada