31 de març, 2009

Ja fa una estona que les bruixes han sortit a fer un tomb i prop del Palau de la Generalitat les escombres acaronen pedres mil·lenaries.
Les gàrgoles guaiten i esmolen les ungles tot albirant la innocència del jovent que camina arraulit pel fred i la basarda. La Barcelona closa s'esmuny en la foscor de la nit ...
Picture Soul_driver
i malgrat això a les llars la xarxa bull.

A tocar les escorrialles de març nous impactes en un dilluns especialment llarg:

'Le gouvernement congolais et l’Union européenne ont signé lundi à Kinshasa une convention de financement d’un montant de 30 millions d’euros au bénéfice du “projet d’appui à la politique nationale de conservation et de gestion des forêts et de la biodiversité”. '


Quatre ratlles trobades a l'article '30 millions pour la biodiversité au Congo' al diari Le Soir on l'article explica amb claredat la situació dificil d'aquesta regió africana i el paper que juguem els benestants de la U.E.


A propòsit resulta escaient llegir aquesta noticia : "Coopération : la Rdc et le Rwanda conviennent d’échanger leurs ambassadeurs « immédiatement »" al diari Digital Congo puix situa be el drama quotidià d'aquest raco de món.


Potser també cal tenir present que:


Quin ha d'ésser el paper de la U.E. al món ?

Qui ha de pagar les festes ?


Demà entrada coral, polifònica i coordinada.


Publica un comentari a l'entrada