21 d’abril, 2009

Inter comunicació digital .....

L'altre día ( amb un bon 'share' d'audiència ) aquella televisió que havia estat 'La Nostra' ens servia un 30 minuts a propòsit de les noves tecnologies.

Especialment feia esment de Facebook, Tuenti i Linkedin ( hi ha dotzenes d'altres espais a considerar, però).

Picture Jeffrey Michael HarpAmb moments brillants i convidats notables com Genís Roca [ Twitter - Blog - Linkedin ] , Gina Tost [ Twitter - Blog - Linkedin ] o l'amic Daniel Cliville [ Twitter - Blog - Linkedin ] va malmetre expectatives.


De fet hi va haver un debat viu i multitudinàri a la xarxa al temps que les imatges ens arrivaben i en la primera hora posterior. Coincidència generalitzada fou:

  • - L'estil i contingut pareix el.laborat per persones que no utilitzen prou les possibilitats digitals.
  • - El papus dels perills explicat pel Mosso d'esquadra a una aula resultava extemporàni
  • - Les declaracions del ex - adicte fora de lloc i del to general

  • - Extraordinariament positiva la experiència de democracià 2.0 mostrada.
  • - Plenament didàctica la intervenció d'en Genís i de la seva Filla
  • - Interesant la proposta headhunter d'en Daniel


La xarxa és fonamentalment una immensa eina per comunicar i per expresar-nos. Com totes les eines i totes les tecnologies pot, en mans dels humans, provocar un abús o efectes negatius.
Picture Mario Sanchéz


Resulta innegable però, que això no és una moda, un esnobisme, un life-stream per quatre frikies 'geek'. En darreres entrades apuntavem píndoles explicatives del que ens prepara el futur.

  1. Biblioteca d'Alexandria
  2. Prospectiva .. digital


LLuny d'imatges extremes com la que pot donar a entendre [ La "in" comunicació ] els llocs més avançats generen nous usos i continguts que ens humanitzen, ens inter comuniquen i trenquen totes les barreres d'espai i temps. [ Bitferits, netlibrary, BDM…Sant Jordi ]

Resulta preocupant i decebedor que a la nostra ciutat on el principal 'actiu' és el 'capital humà' , val a dir les persones... els poders públic miren a Roma ( avui celebrem la seva fundació, per cert).


Necessitem en aquest àmbit un 'Pla Marshall' local que ens portiu de la 'barricada anti sistema' als present ( 2009 ) més progresista i social.A partir de la entrada [ What's happening ]


I per acompanyar píndola des de la barricada ... ( prepareu-vos infusió de til.la )
Publica un comentari a l'entrada