27 d’abril, 2009

Post - Sant Jordi 2009

Quaranta vuit hores abans que els venecians celebrin Sant Marc, patró insigne de sa Sereníssima República, quaranta vuit hores abans, els catalans celebrem Sant Jordi.Picture Wikimedia commons

Adversaris comercials, polítics, culturals,... per segles, ambdos estols mediterranis compartim la mateixa riba marítima, la mateixa vocació europea, la mateixa passió per la cultura i les arts, la mateixa sensibilitat per la bellesa del món que ens envolta.


A la ciutat dels mil canals també celebren la festa del patró tot regalant roses vermelles, amb garlandes als carrers, amb pompa i circumstància.

En el nostre país petit avui, Sant Jordi, és el dia en que la bonhomia omple els carrers i places, és l jorn en que és reiteren estimes i fidelitats, és la llum del be sobre la foscor del mal.

Procurem la resta de l'any mantenir aquesta flama d'un poble en moviment.

Per això i puix que encara hi ha dies per afegir-se hem faig ressò de la sortida periòdica d'un grup ben especial: la gent de "A peu per Montserrat"

Destacat en el marge esquerra ( sense connotacions, eh ! ) del meu blog, trobareu un vincle a la pàgina :Ací trobareu tota la informació sobre la propera sortida Monistrol - Sant Dimes - Monistrol. I una oportunitat per conèixer millor la terra que trepitgem.
Publica un comentari a l'entrada