11 de maig, 2009

De Beijing al cel....

Puntual com sempre Linda Zhao em convida al darrer "Island Absolut Beach Party with Roxy & Quicksilver". Es tracta de la darrera festa amb aires de "Cultura Surf" al local Club L.A.a a tocar el Coco Banana. 工体南门 Coco旁, Beijing, Xina.
Per un moment he recordat "Els surfones" i alguns caps de setmana de 'Dolce Vita' amb sortides de Sol a "Titus" . Clar que un dry martini és un dry martini i ben mirat un vodka només és un vodka What else ?.


Tornem-hi.

L'adreça ens porta a la Xinai més exactament a un dels llocs 'xic'La adreça


No. 8, Gongti West Gate, Gongti Next to CocoBanana 工体西门8号 Coco旁边

6552-6969, 8599-9999
La veritat és que aquesta noia no coincideix amb la professora d'estadística Linda Zhao , de caire vital més seriós. Cal tenir present que a Beijing amb 17,5 milions d'animes i a les principals ciutats de la costa, hi ha un jovent que puja amb forts mimetismes pels usos i costums occidentals.
Així el Club LA ofereix hi-hop sobre un terra mòbil de vidre i entre parets enmirallades on resonen els darrers èxits. Per uns 580 Yuans cava a la taula per sentir el luxe i exclusivitat.

La barreja amb nous rics rusos, fills de business men afincats a Hong-Kong, Macau,... de business consultants de les empreses occidentals que van incorporant-se ....conforma un mestissatge de diners, costums i altres 'coses' .

El bo i millor dels mons orientali occidental conflueix al temps que el pitjor d'ambdues cultures davant les barbes de Confuci.

Deixem clar que Linda és una noia vital i sana, certament VIP, que escull amb inteligència els seus amics (je, je) i per això em sap molt de greu presentar-li les meves excuses més sinceres: El proper divendres, mentres ella es decideix per les arracades de perles o de brillants, jo sere a Münich tot agafant avió per tornar a la meva petita terra.


Això si, quan ella ens honori amb sa presència, un Brut Nature de la Mediterrània farà empal.lidir el Xampagne Mumm que degustarà divendres.


Píndola amb la mare d'unaltre Linda Zhao


www

Publica un comentari a l'entrada