25 de maig, 2009

El Falcó i el Colom

Una música eixordadora retruny i l'aire de Can Solei s'omple amb el cant de Els Segadors. " ... tornarà a ser rica i plena ...". La immensa majoria dels qui declamen aquests versos, no poden votar.


Picture Cristòfol

En certs casos resulta que trigaran força anys a fer-ho.

I ara, precisament ara, enmig de la tongada d'eleccions europees, hi ha qui hi posa diners, temps, energies ... per cridar-los a participar en una cosa de més recorregut: esdevenir catalans compromesos.

De fet hi ha una 'obvietat' a constatar: els dirigents i els militants de la primera força d'aquest país els tracten de tu a tu. De veí a veí, de conegut a conegut amb un respecte exquisit.

Al carrer Nicaragua, la 'stasi' vola en globus tipus zeppelin i amb fantasmes del passat i quatre slogans puerils miren d'embaucar a tort i dret.

Els de Còrsega s'han desplegat a Can Solei a peu dret, encaixant mans i parant les orelles a fi de conèixer i entendre. Aquests volen amb 'sis ales' que ve a ser com un Stealth F117A tecnologia punta per superar les posicions dels adversaris.

Dissabte enmig de persones d'arreu vàrem veure plegats en Colom i en Falcó i a nones dites ambdós ocells volaven cap a Dalt de la Vila a gaudir d'Havaneres.

A Badalona fan coses d'alta 'volada'.

Publica un comentari a l'entrada