08 de juny, 2009

Questió de cicles ..

Tinc en el meu haver personal l'estrany cas d'haver estat viatjant en monocicle, en bicicle, en tricicle i fins avui també en tetracicle.Picture cerf-volant

Diguem que un xic més jove vaig exercir entre d'altres eixelebraments, aquell ofici que en diuen d'animació o "d'espectacle de carrer".

Qüestió de cicles, de rodes o de circumferències, tan se val que em permet aprofundir un d'aquells extrems que copsaren la meva atenció a la Brusel.les.


Em refereixo a això del 'bicing' , febrada benestant per imitar a tocar de la mediterrània el lliscar recargolat de milers de bicicletes a tocar el Iang-Tsé més oriental.Picture Cristòfol

Es clar ! ja heu pensat en el nostrat servei [bicing ] del Cap i Casal . Fixeu-vos, però, en les set diferencies:
Si ?

- Les bicicletes
- El calze on dipositar-la
- El registre tarifari
- El preu anual ( 30€ davant 24€ )
- El color
- ... / ...


Apuntem dues píndoles auditives a propòsit d'aquesta modalitat de transport.
Es cert, la setena diferència permet explicar perquè a Bèlgica el gran triomfador de les darreres eleccions europees ha estat l'Ecolo i en canvi a casa un dels grans fracasats ha estat l'ecosocialisme 'fashion' local.


Sense consciència i ètica no hi ha més cera que la que crema i en aquest cas els amics a la meva ciutat han de patir la cúpula del Soviet Suprem, cotxe oficial i llagosta al budell.

Publica un comentari a l'entrada