01 de juny, 2009

Twikini

Sens dubte el pensament ràpid ( i un xic libidinós ) us pot pot portar a pensar en un acrònim de Tutuki Splash ( Port Aventura ) i Biquini ( mini embolcall femení)
Picture Ka13
Doncs ni es tracta de remullar-se a la polinèsia d'artifici, ni de daurar el 'palmito' a tocar la Mediterrània tot lluint disseny en un pam escàs de roba.

Picture Vil.la romana del Casale


Vaja que fred, fred.

Twikini és el nom d'un client per Twitter , aquesta eina per comunicació social instantània que tan furor està produint als països anglosaxons ( i progressivament a casa nostra ).

Com explicava, vaig descarregar aquest excel.lent programari per fer-lo servir en el meu darrer giny : un mòbil Omnia de Samsung amb Windows Mobile 6.1


Picture twikini

Pareix que era una versió amb data de caducitat i ara em suggereixen gentilment fer-los publicitat. Vaja que em deixen descarregar-lo de franc ( de 'papus' que diria mon oncle ! )

L'enunciat és 'Get Twikini for Free' o sia que en aquest cas free vol dir gratis i no pas lliure : I em demanen complir amb tot això.Guidelines

The blog post must:

  • be a minimum of 1 paragraph (4 to 5 lines) in length
  • be original - you cannot simply copy and paste text from our website
  • mention "Windows Mobile"
  • contain a link to http://www.trinketsoftware.com/Twikini
  • not be the only post on your blog (you cannot create a new blog just to post about Twikini)
  • contain at least 1 screenshot. You can post your own or link to any image on this page or this page
La veritat és que prefereixo aquesta altre imatge del giny amb persones anònimes enlloc de 'famosos' que a mi particularmnent 'ni fu ni fa'.


Picture Lokeuei

Dit això apunto el comentari de Jordi Bonet a Softonic

"Twikini es un cliente twitter con el que podrás conectar a tu canal Twitter y enviar y recibir mensajes cortos.

Además de las funciones básicas para actualizar tu canal, con Twikini puedes cambiar la foto de tu avatar utilizando la cámara de tu teléfono móvil, modificar tu estado y, si tu teléfono tiene receptor GPS, publicar tu posición actual.

Está desarrollado íntegramente en C++. Con lo que el tiempo de respuesta del programa es excelente. Además, es compatible tanto con dispositivos con pantalla táctil como con terminales con pantalla convencional."Crec que amb això i el meu interés per baixar-lo ja està tot dit. Només em cal enviar un missatge a un tal Charlie ( res a veure amb el de Charlies's Angels )


Apa, píndola 'cool'Publica un comentari a l'entrada