09 de juny, 2009

U.S. Route 66, The Main Street of America

Amb unes 'rosites' de més i quatre pedaços de cuir amb lluentons, tot potser posible.   I no ens referim a una sessió BDSM ,  tan en boga a la metrópoli d'en Montilla.

Fixeu-vos en les fotografies a veure si em trobeu  .... a prop. [ Feu doble click i s'obriran grans ]


Picture Cristòfol


o  lluny de l'objectiu ,


Picture Cristòfol

What a pitty

Ara fa dos dissabtes, un plàcid indret a  tocar el Baix Gaià, queda anegat per centenars de Motards arribats  d'arreu. El motiu no és altre que la estrena del espai 'Ruta 66' , batejat així en referència a la mítica 'Route 66' dels USA.

Ací va la nota  [  pàgina ]  de `l'esdeveniment que ofereix com reclam:

  • -5.300l de cerveza.
  • -Pica pica.
  • -Chicas guapas en bikini lavandonos las motos.
  • -Y mucho mas...


No tinc paraules ... però si instantànies

Efectivament la trobada va crear expectació i color ( també soroll  i altres coses ) i ens permet endinsar-nos en aquest esperit col.laboratiu tan nostre.

Si no fa gaire apuntavem una nota històrica a propòsit dels Cors Clavé  i  les Majorettes, avui anem  un pas més enllà i destaquem la tan desgastada societat civil catalana.

Així hi ha badoca  cercant vots i abstencionistes sense adonar-se'n que això es la Mediterrània: vivim malgrat els vividors.

I vivim sortint al carrer,  respirant festa, oferint relació i tacte.  Un país de ginesta vora el mar que gaudeix de mil i una iniciativa anònimes, privades.

Els motards, [ Wanderers MG Tarragona, cita obligada] com els col.lecionistes de taps de cava, els afeccionats als boixets, els twuitters, o els senderistes montserratins, són una mínima pinzellada d'aquest univers discret.


Cada volta serà més clar que les persones ens unim per compartir interesos concrets  de manera intercambiable, flexible,  fluida. LLuny queda allò d'una feina, una casa, una parella i un objectiu per una vida.


Viure en xarxa,  ... tot un repte.

Avui píndola eclèctica i música  així , així.Publica un comentari a l'entrada