16 de juliol, 2009

Dos any d'esperança

Encara bateguen fort els darrers aplaudiments i els ulls il.lusionats de  qui ens acaba de parler espurnegen. Hi ha energia, entusiasme, determinació en aquesta dona, professional del seu ofici i enderiada de la seva vocació.Picture Cristòfol


Al capdavant de l'Hospital de l'Esperit Sant  hi ha una doctora que gaudeix construint, sumant, ... fent d'un somni una realitat esplendorosa. Avui tocs celebrar el segon aniversari d'aquest puntal del 'welfare state' a les 'limes' de Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Sant Adrià de Besós.

I per això una petita recepció, unes paraules, un convidar a tothom del barri, als 'usuaris', als professionals, i com no ... la casta política. Crec que és un encert provocar xarxa i complicitat amb accions de portes obertes, amb una visió clara de la comunicació i la mercadotècnia.

Avui vivim en un món en xarxa, hiper-comunicat, amb 'realtime'  trepidant i milions i milions de persones que  interactuen ara emissors ara receptor, adés creadors de dades i significants.


Picture Cristòfol

La nostra identitat ( física i virtual ) ens la fem o ens la fan. Tanmateix la nostra reputació ( personal i 'on-line'   ) esdevé subjecte de la acció col.lectiva.

Resulta fonamental ser-ne agents promotors principals i potser per això a  l'Esperit Sant també els resulta cabdal explicar-se i donar-se a conèixer. Hi ha en joc l'esforç abnegat d'un gran equip.

A nivell personal, heu reflexionat sobre la vostra identitat a la xarxa ? ... hi treballeu per millorar la vostra reputació ? ... comuniqueu ?


Píndola pro activa  i amable.
Publica un comentari a l'entrada