25 d’agost, 2009

Salve Bartomeu ... i bones festes

Avui a horabaixa, rebo l'impacte 'total' d'aquesta nova entrada [ Cultura, participació i festa per enfortir els nostres vincles com a ciutadans ] en el Blog del nostre il.lustre, il.lustrat i mai prou ben raspallat batlle Bartomeu Muñoz i Calvet.

Vagi per endavant, el testimoniatge de la nostra consideració més distingida a la persona i el reconeixement mes car ( del llatí cor/cordis = cor ) pel seu entusiasme cibernètic. (en el que confiem perseveri i és cimenti pels segles dels segles, amén).

Ens congratula, oh egregi alcalde, la nostra total coincidència en els millors desitjos de gaudi, participació i civisme.

No se ben be, de quina manera em ve al cap aquest rememorar d'una altre festa local que tot just ha finit dies enrere. Em refereixo a les celebracions de Ferreries, deliciós poble d'una terra germana. Fixeu-vos, insigne Cèsar local:


Picture Aj. Ferreries

Tal com raja aquesta és la estampa 'popular' [ sense mala llet, eh ! ] amb la que obre l'opuscle d'enguany. [ Programa de Festes ]

Com no pot ser d'altre manera, hi ha aquests breus mots adreçats a la població , que empal.lideixen al costats de la vostra salutació internètica.Picture Aj. Ferreries
Com en el cas de la nostrada Santa Coloma de Gramenet, el poble de Ferreries gaudeix dels petits actes intimistes, d'entorn familiar, com aquest del dimarts:


Picture Aj. Ferreries


Crec recordar que nosaltres, lamentablement, no tenim encara un carrer dedicat a aquest far de saviesa que fou Sant Bartomeu (o Natanael), apòstol, de Canà de Galilea, venerat a l’Índia.

Ni tenim prou gruix per fer actes com aquest:Ni tenim aquesta desimboltura, tant illenca, com per celebrar la primera Bartomeuada . ( Que ningú en faci broma que això no és una pixarada de Bartomeus ).

Aquí teniu l'enllaç a les [ Fotografies de l'esdeveniment ].


Graciés, ínclit alcalde per la vostra paciència, pel vostre somriure i per aquesta fe de 'templari' en la nostra estimada vila.

A la vostra salut : Bones Festes !Publica un comentari a l'entrada