21 de setembre, 2009

Never say never again

Amb aquest 'Mai diguis mai més' sortia al mercat el remake d' Operació Tró ( 1965, any del meu naixement) i el darrer dels Bond interpretats per Sean Connery.Efectivament, Max von Sydow hi encarna el paper de Ernst Stavro Blofeld, el veritable Number 1 de la organització Spectre, acrònim de (SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion). - No confongueu ni amb PSOE ni amb PP -.

De fet en Telly Savallas ja en va fer una magistral interpretació l'any 1969 - jo tenia quatre anys - i consolidant el dolent calb ( abans fou Anthony Dawson i també Donald Pleasence ). Ací en teniu unaltre de dolent i calb.

El títol, un xic sorneguer, fa referència a les declaracions del mateix Sean Connery qui l'any 1971, després de l'estrena de Diamants per a l'eternitat, havia declarat que no faria mai més de James Bond.


A voltes les persones fem exactament el contrari d'allò que verbalitzem, els polítics apujen els impostos que han jurat congelar, etc. Fins i tot, aprenents mediocres s'encaparren en reiterar soflames i errors.

Sort que la magnífica veu de Lani Hall ens recorda que cal ser prudent al verbalitzar i en actuar.
A casa, a la feina, en les relacions socials, mai digueu 'mai més'. Escolteu, pregunteu, .. reflexionem i fem del silenci un aliat. Amb el temps, els anys i la informació disponible, la nostra percepció evoluciona i es transforma.


Avui, píndola amb enigmaPublica un comentari a l'entrada