08 de setembre, 2009

A tocar hora de bruixes

A tocar hora de bruixes faig un tomb per les noticies del dia que ja és per finir.  De tots els titulars, estirabots, anècdotes i altres , avui criden i deturen la mirada tres  i només tres.Picture Jornalul
Cansa molt la premsa indocumentada, el titular dictat per mans fosques, les picabaralles estèrils, els escrits d'insolvència contrastada. Per això avui  començo per una 'anècdota', uns segons d'un telenotícies  qualsevol: La situació a Burkina Faso arrel de les pluges. Trobareu les dades servides per Intermon i recollides a La Flama en aquest [ artícle ].

La crisi, que és una bèstia lletja, peluda, negre i misteriosa, resulta una gran excusa per no fer el que toca. A que dimonis dediquen elos meus impostos aquesta gent ? a fer rodes de premsa parlant de fútil.leses ? a montar caceres a la Sierra ? ...

Avui s'estrena la plana de la FCO  i el segon punt de parada ha estat l'article de l'amic Biarnés  [ El braç i la màniga ]. Aquests del Grup Hayek tiren amb coneixement.

Potser per això el darrer, confesso que un xic nostàlgic, és aquest escrit trobat al Jornalul  (efectivament he ampliat els meus horitzons a la Dàcia romana ):


Si, pels que no recordeu Montreal 1976, la cosa queda lluny molt lluny. Pels dinosaures fou un exemple d'això que avui en diuen la excel.lència.

No hi ha res gratuït al món llevat de la bondat interior.  Procureu regalar-ne a dojo.ALMA, CORAZON Y VIDA
(Adrián Flores)RECUERDO AQUELLA VEZ QUE YO TE CONOCI
RECUERDO AQUELLA TARDE
PERO NO ME ACUERDO NI COMO TE VI
PERO SI TE DIRE QUE YO ME ENAMORE
DE ESOS TUS LINDOS OJOS
DE TUS LABIOS ROJOS QUE NO OLVIDARE

OYE ESTA CANCION QUE LLEVA
ALMA, CORAZON Y VIDA
ESAS TRES COSITAS NADA MAS TE DOY
PORQUE NO TENGO FORTUNA
ESTAS TRES COSAS TE OFREZCO
ALMA, CORAZON Y VIDA Y NADA MAS

ALMA PARA CONQUISTARTE
CORAZON PARA QUERERTE
Y VIDA PARA VIVIRLA JUNTO A TI

Publica un comentari a l'entrada