30 de novembre, 2009

Solidaritat, Cava, Twitts i l'ensurt maurità

Si avui és dijous i darrer dijous de mes, això  és Cava & Twitts. Dedicat a la xarxa i a la solidaritat 2.0.

Una primera aproximació dels ponents destaca a Catalunya, 7.500 entintats treballant al tercer sector de caire social. Hi ha una certa similitud amb  la societat general pel que fa a la immersió  en eines 2.0 encara que aquesta entrada és fruit d'un procés reflexiu.

Hi ha un convenciment total en l'increment d'eficiència i productivitat induïda per l'us intensiu de canals 2.0 . Com sempre, resulta una oportunitat que pot amplificar el treball 'in situ' i també la sensibilització i ampliació de la xarxa de  partícips al lloc d'origen.

Hi ha un canvi de 360 graus en la comunicació i difusió, car és la pròpia comunitat de la xarxa qui avalua  i amplifica la tasca i les pròpies organitzacions.  Malgrat aquesta  exigència externa, en general, resulten poc crítiques amb les administracions que els subvencionen i alhora provoquen desastres que la ONG procura endreçar.

Tres-centes persones aplegades per escoltar i debatre una realitat sòlida.

Ara  ja som vora dimarts, primer dia de desembre i malauradament la meva ciutat torna a ser  noticia car a Mauritània hi ha incertessa sobre tres persones, una d'elles clarament arrelada a Santa Coloma de Gramenet.


Tot confiant que es resolgui positivament, treballem mentrestant per oferir esperança ací. Els nous catalans hi són per  quedar-se  i cal que fem camí plegats.


Potser per això diumenge a la tarda s'aplegà un grapat de persones a la Parròquia de Santa Coloma i amb molt d'interès es presentà el Pla Pastoral pel proper bienni.  El tercer punt  directament parla dels nous catalans.


De Blogger Pictures

Moltes iniciatives per una realitat complexa.


Píndola de colors